Advies
Advies

Adviseren is gidsen tijdens een groepsreis.

Welke communicatiestrategie past bij de nieuwe koers van onze organisatie? Hoe krijgen we onze mensen mee in verandering? Welke communicatietaken vragen om professionalisering? Moet dat door een communicatieafdeling gebeuren of kan dat ook anders? Hoe richt je een communicatieafdeling in die aansluit bij flexibele behoeften van de organisatie? Hoe communicatief moeten welke werknemers zijn om in- en externe doelstellingen te helpen realiseren? En wat is daarvoor nodig?

Speelt een dergelijke vraag in jouw organisatie? Dan helpen we je graag. Soms met een incidenteel advies, vaak met het begeleiden van een langdurig verandertraject. Ons werk houdt niet op bij het leveren van een adviesrapport. We denken mee en pakken samen met jou door. We sparren, adviseren en coachen. We organiseren workshops, waarin jij en je collega’s onder deskundige begeleiding zelf aan oplossingen werken. We zijn je gids tijdens een gezamenlijke reis.

Meer weten? Neem contact met ons op. Zie ook de blog.
Workshops
Workshops

Reflecteren doe je beter als je bezig bent. 

Zoekt je team naar een vakinhoudelijke oplossing van een communicatievraag? Willen jullie ontdekken wat veranderingen in de organisatiecontext betekenen voor jullie werk? Willen jullie je kennis en vaardigheden versterken? Of willen jullie elkaar eens goed in de ogen kijken en de samenwerking onder de loep nemen?  

Productief reflecteren over een vraagstuk, het vak of het team doen we samen met jullie in workshops op maat. In één of meer dagdelen, eenmalig of in een reeks. We begeleiden jullie in het vinden van concrete antwoorden op jullie case. En jullie werken ter plekke aan een actieplan. Zodat jullie de volgende dag direct verder kunnen. We stimuleren een open en gelijkwaardige teamsfeer, brengen vakkennis in, gebruiken actieve werkvormen en stappen in de trainersrol.

Meer weten? Neem contact met ons op.
Coaching
Coaching

Er is altijd resultaat, jouw resultaat.

Wil je je positie in de organisatie versterken? Wil je leren omgaan met macht en weerstand? Weet je niet waar je moet beginnen om een strategisch communicatieplan te maken? Ben je net teammanager geworden en voel je je onzeker over je managementaanpak? Wil je ontdekken welke volgende loopbaanstap bij jou past?

Wij begeleiden jou, in jouw functie, in jouw praktijk. Het zijn jouw vragen. Wij helpen jou om je eigen antwoorden te vinden. Dat doen we door goed naar jou te luisteren, scherpe vragen te stellen, door je te prikkelen en met je te sparren. We laten je oefenen, onderzoeken, dingen uitproberen. Je krijgt opdrachten mee en gaat direct in de praktijk aan de slag. Jij zet de stappen, wij begeleiden je op je weg.

Ben je nog geen 30 jaar en werk je als communicatieprofessional, dan geldt voor jou een korting van 10% op je coachtraject!

Meer weten? Neem contact met ons op.
Comm Partners
CommPartners

“Het belangrijkste in communicatie is horen wat er niet gezegd wordt.”
Peter F. Drucker

 

We maken expliciet wat niet gezegd, maar wel gedacht wordt. We maken zichtbaar wat niet gezien wordt. We helpen ontdekken wat al aanwezig is, maar niet benut wordt. Met communicatie- en organisatieadvies, workshops en coaching on the job verbeteren we communicatieve kwaliteiten.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Partners
Partners


Een mens doet zelden iets alleen. Daarom schoppen we het ook zo ver.

 

CommPartners is een netwerkorganisatie. Is aanvullende expertise nodig, dan springen andere professionals uit het netwerk bij. Daarnaast ontwikkelen we samen met anderen nieuwe diensten en producten en werken we mee aan opdrachten voor derden. Wij werken onder andere samen met:

 

OnlyHuman


Van der Hilst Communicatie


Your Legacy Academy

 

Talkabilities


Big Easy Communicatie

 

Martapart

 

Voorwaarden
Voorwaarden en privacy

Hier vindt u de Algemene Voorwaarden van CommPartners (PDF)
Hier vindt u de Privacyverklaring (PDF)